Comentaris IFEEDBACK

Nota mitja dels nostres clients
4.6
Sobre 5 5
Julen Te***06/04/2019
Cap de setmana complert sortida des de Alcañiz i fent nit a Arnes a les cases rurals “lo Celler” (molt recomanable) es una ruta que recomanem molt fer-la, molta tranquil•litat y paisatges molt diversos.
Marti Sa***30/03/2019
Fontcalda – Tortosa ideal per a fer amb nens, recomanem donar un tom per la Fontcalda ja que es un lloc molt maco.
Cristina***17/03/2019
Tal i com indica el seu nom, una ruta de 10!!
Martina***07/09/2018
Hem agafat molt bon dia per fer aquesta ruta, molt recomanable per a fer en família i poder gaudir de la natura


Tortosa emmurallada

Tortosa emmurallada
Lloguer de bicis
Inclou IVA
Dia inici:

Customer ratings and reviews

Nobody has posted a review yet
Rate / write a comment

TORTOSA EMMURALLADA
Km: 15

Dificultat: Fàcil – Mitja (fortes pujades i algun sender molt curt)
Bicicleta recomanada: MTB

Punt de sortida i arribada: pròpia nau de L'Esplai Ciclista.

Observacions: Es recomana contractar un GPS amb la ruta marcada per grup. No es recomana anar amb xiquets per les fortes pujades (encara que curtes).

 Preu lloguer bici: 12€                        Preu lloguer bici més GPS: 20€

* Per a 5 o més trobarà ofertes especials a l’apartat de promocions 

 

Sortim per la Via Verda direcció al centre de Tortosa, creuem el pont del tren i seguim per la vora del riu passant per davant del Mercat. Una vegada passem per baix del Pont de l’Estat entrem per diferents carrers per contemplar la Catedral. Després retornem a la vora del riu fins arribar al Pavelló Firal, endinsant-nos posteriorment al barri de Remolins per tal de pujar al Castell de Tenasses, fortificació dels segles XVIII i XIX que no té connexió amb la resta de la trama emmurallada de la ciutat. Allà podem gaudir de les vistes de la vall per primer cop, veient desaparèixer l’Ebre riu amunt.


Després del primer contacte amb la Tortosa emmurallada ens dirigim a la Torre del Cèlio per tal d’entrar al Call jueu, visitant el Portal dels Jueus seguint la muralla medieval de Remolins. Passant per davant de l’església del barri pugem al Castell de la Suda o de Sant Joan, fabulosa fortalesa musulmana que s’utilitza en l’actualitat com a Parador de Turisme. Estem en un dels punts emblemàtics de la ciutat del que trobem vestigis des de l’època dels romans, donat que els seus 59 metres d’altitud configuren –a part d’un magnífic mirador- un punt estratègic que presideix la ciutat. Acte seguit visitem una extensió del propi Castell de la Suda: les remodelades Avançades de Sant Joan. Per tal de facilitar la visita pugem pel camí de Sant Josep de la Muntanya per tal de poder baixar per dins de les Avançades, conjunt fortificat dels segles XVII i XVIII.


Posteriorment ens dirigirem al Fortí del Bonete passant per davant de les muralles del Rastre. Es tracta d’un element defensiu contemporani a les Avançades format per un únic baluard rodejat per un estret fossat. A la part exterior s’exhibeix un gran escut heràldic no identificat, davant del qual tindrem les millors vistes del Castell de la Suda i les Avançades de Sant Joan. A la vora mateix trobarem la zona de les Esplanetes on es troba l’Hospital Verge de la Cinta i des d’on podrem gaudir de les millors vistes de Tortosa. Allà trobem les fortificacions del Sitjar, destacant el Baluard de la Victòria amb el Portal de Tarragona.


L’última fortificació a visitar serà el Fort d’Orleans des del que veiem tant la ciutat des d’una nova òptica com l’Ebre marxant cap a la seua desembocadura. Sortint del Fort ens trobem el Seminari Diocesà. El retorn el fem per davant de l’estació de tren, creuant les vies i el canal esquerre per una elevada passarel•la. A l’altra banda ens trobem amb un carril bici que ens dirigirà cap al mateix antic pont del tren de la sortida, el qual marca l’inici de la Via Verda.

    You can't post a review because you are not logged as a customer

    Log in / sign up

Reviews

Blanca...
4 from 5
2015-02-07 19:14:02
Hem gaudit molt del casc antic de Tortosa. Sobretot amb les vistes que hi ha des del castell


Cistella  

Cap producte

Total 0,00 €

Ho compro

PayPal

Search

Follow Us...

  • Segueix-nos a Twitter
  • http://blog.ruta10.es