Comentaris IFEEDBACK

Nota mitja dels nostres clients
4.6
Sobre 5 5
Julen Te***06/04/2019
Cap de setmana complert sortida des de Alcañiz i fent nit a Arnes a les cases rurals “lo Celler” (molt recomanable) es una ruta que recomanem molt fer-la, molta tranquil•litat y paisatges molt diversos.
Marti Sa***30/03/2019
Fontcalda – Tortosa ideal per a fer amb nens, recomanem donar un tom per la Fontcalda ja que es un lloc molt maco.
Cristina***17/03/2019
Tal i com indica el seu nom, una ruta de 10!!
Martina***07/09/2018
Hem agafat molt bon dia per fer aquesta ruta, molt recomanable per a fer en família i poder gaudir de la natura


Delta: Les olles i passeig fluvial

Delta: Les olles i passeig fluvial
Lloguer de bicis
Inclou IVA
Dia inici:

Customer ratings and reviews

Nobody has posted a review yet
Rate / write a comment

LES OLLES I PASSEIG FLUVIAL

 Km: 35  (22km en la versió curta)

 Dificultat: mínima

 Desnivell: inapreciable

 Punt de sortida i arribada: Bar Restaurant “La Plaça” del Lligallo del Gànguil.

 Observacions: Es pot realitzar en bici MTB o en bici de passeig. La ruta curta pot ser una opció vàlida per a xiquets. Es recomana contractar un GPS amb la ruta marcada per grup i per itinerari.

 Preu lloguer i recollida bici: 14€                                     Preu lloguer i recollida bici més GPS: 22€

 * Per a 5 o més trobarà ofertes especials a l’apartat de promocions 

 

 Sortim des de Lligallo del Gànguil en direcció a Lligallo del Roig. Després de creuar la carretera T-340 tindrem un carril-bici que ens portarà fins a Camarles. Aquí visitarem la seua Torre des d’on podrem contemplar part del Delta des d’una òptica molt propera.

 

Seguirem en direcció l’Ampolla encara que retallarem per alguns camins enmig dels arrossars per fer cap a la Bassa de les Olles, la llacuna més menuda del Delta de l’Ebre i antiga desembocadura del riu, on podreu accedir a diferents miradors per tal de contemplar les diferents aus que nidifiquen a la bassa (primavera i estiu) o bé altres espècies hivernants i migratòries (tardor i hivern).

 

Passant per un corriol, alguna passarel·la i diferents camins farem cap -bordejant la Badia del Fangar- al Goleró, un antic braç del riu Ebre ara canalitzat que l’unia amb aquesta badia. Continuarem la ruta per la vora del mar veient en tot moment les muscleres per davant de la península del Fangar, presidida pel seu emblemàtic far, visible des de gran part del Delta. En aquesta zona tenim grans possibilitats de veure molt a prop nostre els flamencs, donat que la sensació de calma és molt elevada i els petits mol·luscos, crustacis i insectes aquàtics –base de la seua alimentació- són abundants a la badia.

 

A l’arribar al port d’Illa de Mar (base d’operacions de les muscleres) es pot decidir si fer la versió curta retornant per camins interiors del Delta cap a Lligallo o bé continuar fins a Deltebre per tal de fer tot el passeig fluvial. Si decidim aquesta segona opció seguirem una mica més el mar per trencar posteriorment cap a l’interior tot per camins molt tranquils (alguns asfaltats i altres de terra). Quan arribem a la vora del riu Ebre podrem gaudir de tot el flamant passeig amb un carril bici de més de 6 km, passant per baix del pont “Lo Passador” inaugurat al 2010 i que va suposar la desaparició dels tres transbordadors existents, única manera fins al moment de creuar el riu sense haver de retornar fins a Amposta.

 

El tram final del recorregut ens portarà direcció Amposta per la vora del riu fins trencar a l’esquerra pel camí de Lligallo, el qual ens portarà directament al punt de sortida.
    You can't post a review because you are not logged as a customer

    Log in / sign up

Reviews

Arnau Sastre
5 from 5
2014-09-20 19:37:54
Una ruta molt bonica pel cor del delta y es pot gaudir dels colors espectaculars dels camps d’arròs.


Cistella  

Cap producte

Total 0,00 €

Ho compro

PayPal

Search

Follow Us...

  • Segueix-nos a Twitter
  • http://blog.ruta10.es