Comentaris IFEEDBACK

Nota mitja dels nostres clients
4.6
Sobre 5 5
Georgina***03/06/2016
Una gran ruta amb un paisatge meravellós
Mar Pla***10/11/2015
La Fontcalda ens va encantar, realment es un lloc meravellós
Pau Codo***04/04/2015
Nosaltres vam fer la Via Verda de la Terra Alta i Baix Ebre sortint des de l’Estació d’Arnes-Lledó, la veritat es que vam tenir un molt bon dia assolellat i gaudir molt dels barrancs i rius, ja que baixava molta aigua per tots. En quant al servei estem molt contents, tot va anar segons l’acordat prèviament.
Esther B***30/03/2015
Ruta ideal per fer amb nens, quasi tot amb pendent negativa i molts llocs per parar, descansar, fer fotos i gaudir del paisatge.


QUI SOM

RUTA10 és la nova aposta de l’Esplai Ciclista, SL, empresa creada al 1992 dedicada exclusivament al món de la bicicleta. Des del 2006  -quan va generar la primera gran superfície de la bici a les Terres de l’Ebre- es troba situada al Polígon Pla de l’Estació de Tortosa.

 

La missió de Ruta10 és aportar solucions a tots aquells que volen conèixer les Terres de l’Ebre realitzant un exercici físic més o menys moderat i a la vegada gaudint d’una relació més directa amb el territori i les persones que l’habiten.

 

La nostra visió és la d’arribar a ser un referent turístic de les Terres de l’Ebre basat en la innovació contínua en els serveis oferts, orientant el nostre creixement en base a la satisfacció dels nostres clients i usuaris.

 

Els valors que volem aportar són:

- iniciativa i innovació: com a màxima establim la recerca de solucions innovadores i la seua posada en pràctica de forma pro-activa

- accessibilitat i cordialitat: el principi de proximitat, empatia i servei immediat guia la nostra actuació

- responsabilitat: compromís amb els interessos del client

- sostenibilitat: contribuir a partir d’una activitat turística a un desenvolupament sostenible i preservador de les Terres de l’Ebre

- cooperació: aprofitar sinèrgies amb organismes i empreses que posen en valor el nostre territori


Cistella  

Cap producte

Total 0,00 €

Ho compro

PayPal

Search

Follow Us...

  • Segueix-nos a Twitter
  • http://blog.ruta10.es