Comentaris IFEEDBACK

Nota mitja dels nostres clients
4.5
Sobre 5 5
Martina***07/09/2018
Hem agafat molt bon dia per fer aquesta ruta, molt recomanable per a fer en família i poder gaudir de la natura
Georgina***03/06/2016
Una gran ruta amb un paisatge meravellós
Mar Pla***10/11/2015
La Fontcalda ens va encantar, realment es un lloc meravellós
Pau Codo***04/04/2015
Nosaltres vam fer la Via Verda de la Terra Alta i Baix Ebre sortint des de l’Estació d’Arnes-Lledó, la veritat es que vam tenir un molt bon dia assolellat i gaudir molt dels barrancs i rius, ja que baixava molta aigua per tots. En quant al servei estem molt contents, tot va anar segons l’acordat prèviament.


QUI SOM

RUTA10 és la nova aposta de l’Esplai Ciclista, SL, empresa creada al 1992 dedicada exclusivament al món de la bicicleta. Des del 2006  -quan va generar la primera gran superfície de la bici a les Terres de l’Ebre- es troba situada al Polígon Pla de l’Estació de Tortosa.

 

La missió de Ruta10 és aportar solucions a tots aquells que volen conèixer les Terres de l’Ebre realitzant un exercici físic més o menys moderat i a la vegada gaudint d’una relació més directa amb el territori i les persones que l’habiten.

 

La nostra visió és la d’arribar a ser un referent turístic de les Terres de l’Ebre basat en la innovació contínua en els serveis oferts, orientant el nostre creixement en base a la satisfacció dels nostres clients i usuaris.

 

Els valors que volem aportar són:

- iniciativa i innovació: com a màxima establim la recerca de solucions innovadores i la seua posada en pràctica de forma pro-activa

- accessibilitat i cordialitat: el principi de proximitat, empatia i servei immediat guia la nostra actuació

- responsabilitat: compromís amb els interessos del client

- sostenibilitat: contribuir a partir d’una activitat turística a un desenvolupament sostenible i preservador de les Terres de l’Ebre

- cooperació: aprofitar sinèrgies amb organismes i empreses que posen en valor el nostre territori


Cistella  

Cap producte

Total 0,00 €

Ho compro

PayPal

Search

Follow Us...

  • Segueix-nos a Twitter
  • http://blog.ruta10.es